28juni, söta angelica !






Modell; Angelica
Fotograf: jag (Emmoo)

27juni, Josefsson gör armhävningar ♥


tjena fan
ska snart sticka bort till farmor men ville bara skriva ett inlägg här först. men ska snart träffa Angelica och fråga henna om vi ska följa med Hanna till panka♥. kulkul. men ska läsa lite andra bloggar nu så ska sluta skriva nu ;D pusspuss

/Emmoo♥

26juni, 26 januari!?


hejj soetisar ;)
hahah, råkade skriva 26 januari istl för 26 juni;) .men i dag har jag inte gjort så mycket. vart en snabb jogging tur och nlite träning i dag!. jag har gett mig fan på att jag ska bli smal denna sommaren till 7:an!. men nog pratat om det. sen så satt jag och grejjade lite med bloggen och gjorde en ny design, jag gillar den bättre än den andra;). men sen efter maten så tvättade jag bilden och tog lite kort som ni har sett i ett tidigar inlägg. men i skrivande stund så sitter jag och ser på tv och keeekar popcorn (y). livet är ganska bra just nu. men i morron ska jag sova hos angelica och sen på onsdag så drar jag till Kungshamn!♥. men ska sluta skriva nu.

/Emmoo♥



hejj :)

hejj, :)

snart börjar solsidan så snabbar på ;p
ida har jag ridit juni & ballerina, red juni med lina ♥ å ballis på åkern :)

nu börjar de, pussohej ♥

bloggar i pausen sen :)
josefsson ♥

26juni, Själporträtt






Fotograf - jag

/Emmoo♥

26juni, Själporträtt






Fotograf - jag

/Emmoo♥

25juni,

saknar dig♥



24juni, glad midsommar!

hejj och glad midsommar på er!
har  vart i granarsnas stuga på förmiddagen och sen vart hos bodil å keeeeeeeekat  :D ♥
ska till valter vid 7 sen :)♥ lr bli najjjjjs för emma har me kanon kaaaaaaaaaaamran :D ♥
min outfit kmr sen är stressad om olle kmr hem å jag sitter vid hans data, han lär på damp, så får outfiten imr :D
pussohej ♥

josefsson ♥


24juni, Musiik - Jason Derulo - Don't wanna go home





Jason Derulo – Don't Wanna Go Home



klicka här uppe för spotify ;)




och där för youtube :D


/Emmoo♥

24juni, redigering




hejhej
skulle bara visa er en lite rolig grej. jag brukar redigera mina bilder ganska ofta. inte sån redigering där man tar bort finnar och feta lår och sånna saker men för att liva upp bilderna lite. den översa bilden är tagen med kameran och jag har inte gjort något med den. men den under är precis samma bild bara att jag har skurit bort det som stör i bilden. som tex klädhängaren brevid. och jag har ljust upp bilden en hel del också. det vara bara det jag ville visa för man kan göra en sån stor förändring genom att redigera. jag kanske borde lägga upp lite redigerings tips?. jag kan inte så mycket än men kanske det lilla jag kan?.
pusspuss

/Emmoo♥

24juni, midsommar outfit




klänning - jc


/Emmoo♥

23juni, lise ♥


hajhaj
höhöhöh, soeter bild elr vad tycker ni + *host*. men tagga sönder te liseberg i dah!. wooooohhh. men det var bara det jag ville skriva egentligen. förutom att det inte kommer att bloggas något alls i dag baha så ni vet.
puuuussss

/Emmoo♥

22juni, Liseberg♥


hejhej
sitter vi den gammla datorn och hittade en gammal bil från typ januari eller december. men har vart med emmy lite nu på efter middagen och slipat lite på våran dans som vi ska uppträda med. nu vet ni. men har inte så mycket mer att skriva nu än att jag längtar rööööven av mig te Liseberg i morron med dom bästa tjejorna!. så det blir inte så mkt uppdatering i mårgon. kanske mobil blogg.
shaaaaooo

/Emmoo

22juni, tänk om vänner var som pengar. då behövde man bara hålla upp dom mot ljuset för att se om dom var äkta eller falska.




häääääääj
har vart och klippt mig och här är resultatet, väldigtväldigt nöjd:). men iaf så har jag så har jag inte gjort så mkt mer än det. ätit,suttit vid datorn och skall snart gå ut och plocka ved är vad jag har gjort. plocka ved gör jag inte friviligt men min klippning kostatde 820 kr + utrednings balsam OCH min lisebergsresa som jag ska åka till i mårgon kostar typ 700 den med..... så ja, jag får ta och jobba :D. men nu kommer emmy snart och vi ska jobba lite på våran ************* som vi ska **********  på midsommar :D
shaooo

/Emmoo

22juni,

och bellman fyllde 1 år igår! GRATTIS till han ! :D
(sry för bildrepris)


hejj :)

tror nte jag har berättat att jag har ett sommarjobb ;D haha, ska sommarjobba hos morfarfarfar, i ladugården :D
kan säga att första gg jag skulle släppa in kossorna så var de den sista kossan som typ försökte hoppa öven tråden :o
så jag fick gå å laga de sen :p (a)

men aja, ida så händer la nte så mke x), blir la att rida :) å gå till ladugården ikv (: hanna åker till kungshamn ida så jag å mamma kmr få ta hästarna då :)

pussåhejj ♥

josefsson :)


21, jag är här nu (a)


hejjjjåhå där vid datan ;p

nu äre josefsson som sitter här å bloggar :o x) vet de va jätte längesen jag bloggade, men om jag nt har bloggat på ett tag så kmr de ty en bildbomb på vd jag har gjort ;pvene har jag skirit att jag har vunnit en klass för första gg? men iaf , lekte lite men kortleken i förmidda , så gjorde jag en sak , fattar nte hur jag pallade :o ;p
men har olles data nu så har nte korten här :) asså domdära bilder med mina dagar/veckor (a) ♥

åkeer till kungshamn på onsdag nästa vecka åsso är jag där till söndag,  de är ju kalles kaviar kup! emma åker ju då med så blir en liten paus! ;/ (: å på måndag drar jag ner till skåne för de ä ju falsterbo horse show  ;) så blir nte så mke blogggning för min del :)
hanna åker till kungshamn in´mre så jag ska rida ballis lite när hon är borta, hon kmr hem på  torsdag, å sen ska hon rida juni lite, hon åker me till falseterbo då när jga åker så juni får lite vila då ;p om nte jag har berättat vem hanna ä  så äre min kusin vitamin , å våra hästar går i samma  hage oså.. :)
den den 29 juli åker jag till småland med juni, de ä new forest SM :D  fast mamma & ollle å ksk pappa hänger ju me :)
´lina & hennes syster amanda ska me me å hanna :D så jag ä nte själv (a)

aja, snart kmr olle hem å då blir han förbannad på mig om ser mig sita vid hans data, så får la sticka nu, pussohejj!

josefsson ♥


18juni, Emmy här, har snott datorn från Emma!

Tjena alla! sitter här i emmas säng och kollar på när hon gör "latin aerobic workout". emma sa ju förut att vi hade gjort en regndans. vi sprang runt en stol och ropade: aummm aummm aummmm! och... det regnade. men nu ska jag nog gå och köra lite aerobic med emma! ha det gött!


/Emmyy<3




18juni, vi ber till guuuuuuuuudarna !


HEeeeeeeeyy
sitter här och myser lite lagom med familjen + emmyy:D. men jag och emmy har gjort n regndans (y). ni skulle sätt. om  folk hade sätt oss så hade dom trott at vi var riktigt dumma u huvudet..... men ska fortsätta kolla lite på tv och sen ska jag nog göra mina armoch magmuskelöveningar (a).
pussss


/Emmoo♥

18juni, **********


Tjennnnnnnaaaaa
sitter här med emmy och försöker komma på en ********** till midsommar. hahahahahaha. ni får inte veta nanananan ;). men efter midsommar får ni veta ;).
vi har vart barnvakter åt mina käraste kusiner och emmy har vart min hjälpreda, hihihihi. men ska nog fortsätta jobba på våran ********** så att vi blir färdiga någon gång:DDDD
pussokram
/Emmoo & Emmyy


ff

18juni, Fötböll


hejhej
hahah, jag diggar bilden som josefsson tog på mig ♥.hon e bäst som en hest♥(a). hahaha, digga mig. men iaf så ska jag vara barnvakt i dag ist för i går och sen ska jag nog vara med emmy igen. men just i denna stund sitter jag och taggar liseberg med goaste !:D. men kommer inte på något mer att skriva nu...
pussokram

/Emmoo♥

17juni, tema 12 - Lycka

hej
"tema 12" är ett projekt som jag (Emmoo) kommer att jobba med under 12 månader. bara för skojs skull. det går ut på att varje månad ska jag tolka en känsla. lycka,sorg,avund,kärlek tex. och detta är månadens tema. Lycka . lycka för mig är att hitta en riktigt bra bok som jag bara kan sitta och läsa i flera timmar i utan att veta om omvärlden.
/Emmoo♥

17juni, Musiik



Lady Gaga – Judas   
klicka där uppe för spotify




och här uppe för youtub ;)

17juni, jag(L)dig


Hejj♥
gud vad jag gillar denna bilden♥. Men idag känner jag för att blogga ganska mycket och komma ikapp lite ;). men skulle egentligen varit barnvakt i dag åt lilla kusinvitamin wilma men det blev inte idag så vi gör det i mårgon istl. och nu kom jag och tänka på att jag nog ska åka och bada i mårgon UTE men det går nog tyvärr inte. här borta i världen,jorden,europa,norden,sverige,västragöraland,falköping regnar det faktiskt.... men är sjukt foto sugen nu... men vet inte riktigt vad jag ska göra... självporträtt?.nej tack.djur?. näee, har så mycket bilder på djuren. så jag har ingen aning. kom med förslag! det är bara att kommentera! men ska nog sluta skriva nu för ingen kommer endå inte läsa detta...
pussokram
/Emmoo♥

17juni, åsarpskolansskolavslutningsoutfit (a)









klänning - JC

och en svart lång kofta från h&m och ett par svarta ballerinaskor som jag inte vet vart dom kommer ifrån + ett peace halsband

17juni, skolavslutningsoutfit kinnarpskolan



Skolavslutningsoutgit 2011

klänning - vero moda
röda converse (som inte syns) - trä trogerts skor fkp

bilden blev inte så jättebra men den duger...


17juni, skolavslutningen♥













kommer att sakna björken 5-6♥

14juni, ingen rubrik













Tjena
här kommer några bilder från när jag dansade på i plantis på nationaldagen. men idag var det sissat riktiga skoldagen i 6:an!. 7:an hear i come!. men ska snart åka till fotbollsträningen (yy). vet inte riktigt vad jag ska skriva mer....men i dag så har vi sett på film. natt på musete hette den viasst. men i mårron får ni min skolavslutningskläning som jag har skrivit om ! :). men ska skulta skriva nu.

pussouss ;)

/emmoo♥

12juni, a6 - g6








Ptoffs super strong oceanmist 
Lash architect 4d l'oréal
sissta bilden så visar jag mascaran, den är väldigt bra ;)

12juni, ödlan!!!!


hejhej
hahahah, det gick inte så bra med att "UPPDATERA MER" men ah. jag gör det när jag har lust. men min nationaldag firades på plantis i falköping. Art dance(där jag dansar)skulle medverka i firandet och då visade alla grupperna upp sin dans från vt-11 och då var jag med med min grupp;). bilder kommer men dom ligger fortfarande på kameran... men jag spelade match igår mot skara och vi vann! 2-0 jättebra tjejer!. och sen efter matchen så åkte vi till Philip för jag hanna och hampus skulle slagga där. vi somade runt två halv 3 tror jag :). och nu i dag så har jag varit på ikea och handlat lite stuffs och på a6 (visar bilderna sen). men det var la allt som jag ville skriva nu!.

pusspuss!

/emmoo♥ 


cvcv

3juni, 1,36 ♥


hajhaj :D
Dagen har tillbringats med sötaste Philip ♥. men behöver ni inte veta ;). hahah, skoja bara . men iaf så hade vi vatten krig (y). sen så cyklade vi runt lite men det blev inteså mycket cykla för vi hade varit och handlat i kinnarp så jag har cyklat 16 km i dag:d. 8 km dit och 8 km hem:D. Men i mårgon så ska jag köpa skolavslutningsoutfit (y). fast ni får inte se den förens dagen det är skolavslutning^^. vill ju inte att någon annan ska ha likadan ;)
pusspuss
/Emmoo♥

2juni, hahahah ,tur att ni inte vet vad vi gjorde i natt :D



Bild 1 fotograf: Josefsson♥ . Bild 2 fotograf: Jag

tjenatjena:D
som ni kanske har märkt så har jag inte skrivit på ett tag. det beror helt på att jag inte har haft lust eller årkat och har tycket det var tråkigt. men nu är jag tillbaka och ska försöka blogga mer !. I går natt så hade jag den bästa natten i mitt liv alltså♥. för jag börjar 7:an och då ska alla 6:orna hamna i olika klasser igen och då tänkte vi avsluta med en övernattning hela klassen. och jag ska bara säga att jag som fan 30 min den natten. vid 4 typ ^^^. alla började typ kasta chips på varandra runt 3 4 eller något :ddd. HIHIHIHIH. sen så slulle vi sova vid 1 men det var den fan ingen som gjorde.så jag är sä jävla trött just nu nså jag släpar fingrarna över tangentbordet......
men på lördag så ska man te fkp och köpa skolavslutningsklänning (y) och se på valleballe när han uppträder på en talangjakt i fkp.
men under domhär dagarna som gått har jag också vart med emmy (hennes öga på bilden) så jag har en hel del bilder på henne på datorn :D.

/Emmoo♥

1juni ♥

hejjohå :) ♥

statistiken är inte alls ngt bra! får försöka ändra påT !

aja, nu får ja prata om ngt vettigare? c:
vad gjorde jag i gojrde jag i söndags ? ne de vet ja inte xd
i förrgår så red jag iaf för annika fast i ridhuset, hon gick helt underbart, bara att hon va piggggggggnär ja travade oså å när jag värmde upp så race-galloperade ja :D å hon gjorde gjädjeskutt xD ♥
igår va jag iaf på hajk hela dagen men 3-6 :) ♥taxk för dagen min tjej emmoo å många mer :D ♥
mysan hade med sin canon kamra :D ♥ hon ska skicka alla bilder, hoppas jag :D ♥
ida så har jag bah chillat änsålänge men sen ska jag till jönköping å shoppa :DDD ♥ HAPPYFACE :D ♥
så sak rida efter de me ;D ♥
pussåhejleverpastej ♥ / josefsson ♥

1juni, bildbomb ♥


de ska stå juni, men dom vill nte iordning x), hon fyllde år den 25maj ♥


RSS 2.0